Pages

tirsdag den 9. april 2019

Finsk

Minun on rehellisesti myönnettävä, että rakkaat kaikki myös italialaiset, en ole koskaan kuullut Italian kaupunginjohtajasta, joka on #Dainese tai muuten sanotaan, että hänellä on kaksoiskansalaisuus. En ole myöskään kuullut suurlähettiläästä, joka on kaksinkertainen kansalaisuus riippumatta siitä, mikä #Ambassade on ...
Olen myös yllättynyt siitä, että #Politiet ei tee mitään mahdollisuuden saamiseksi vaan pikemminkin kansallisen daneen?
Nyt mielestäni se on liian paljon, ja mielestäni yritän osoittaa, miten se tuntuu, että #FILA-brändi saa #Boomerang-vaikutuksen.
Tässä on tarina #FILA-tuotemerkin takana:
Fila on italialainen slangisana, jota käytetään koirille, erityisesti kodittomille kadulle, jotka ovat usein moninaisia ​​...
Valitettavasti tämä on levinnyt siihen tosiasiaan, että maailma on tullut erittäin hyvin natsi, kun tarvitset työtä, jotta voit selviytyä elämästäsi.
Jos olet kaksinkertainen kansalaisuus tai enemmän, sinun täytyy luopua yhdestä tai useammasta kansallisuudestasi ....., jotta voit siirtyä eteenpäin, oggggg God Grace mukavuutta, jos näytät itsesi ulkomaalaisen kanssa katu.
Valitettavasti monet ulkomaalaiset tai maahanmuuttajat ovat myös syöneet yhdessä ja aina, kun meidän on saatava apua, esimerkiksi #HememFixin tai #Powerin tai muun muun yrityksen, kyllä, voi kauniisti asettaa odottamaan, että Dane on sopinut keskenään. Joten se ei tarkoita sitä, että puhumme heille (ulkomaalaiset tai maahanmuuttajat, joilla on hyvä työtehtävä, ei koska he ovat painaneet jokaista kättä natsismin kanssa.
Olen kyllästynyt odottamaan, joten lisää nyt 2 muuta ja se on #Amnesty Denmark ja #Greenpeace
Olen etsinyt ja kirjoittanut heille jo 1 kuukausi sitten aloin.
ja minulla ei ole vastausta heiltä ja he eivät vastaa puhelimeen, heillä on puhelinvastaaja, jossa he sanovat olevansa lounas klo 21 illalla.
Toinen, joka myös sekoittui tähän #Syrregniin, on tietty nainen, joka on todella saanut todella hyvän maineen .... Mentori muille ihmisille sielun puhumisen muodossa. Otan hänet toisen kerran.
Mielestäni tässä tilanteessa on tärkeää, että meillä on ollut kaksi tai useampi kansakunta, että suojelemme itseämme, joten mielestäni meidän on vaadittava ligoitua, meillä on myös oikeus mennä paitan kanssa FILA-tuotemerkillä kun tanskalaiset eivät sano mitään niille, joilla on nämä, kyllä, heidän ei pitäisi sanoa meille kaksinkertaista kansallisuutta, olemme kauempana kuin NAISTEN CAMP, mutta toiset vain syövät meitä hymyillen ja kahdella nopealla lauseella, mutta todella he eivät halua olla ja eivät voi verrata meihin, mutta usein kysyä, voimmeko vertailla itseämme hänen kanssaan.
jatkuu ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar