Pages

torsdag den 24. oktober 2019

Edderkopper i stor stil findes !!! i det skjulte...



Det her er der nok mange der vil helst feje det under gulvtæppet derhjemme, da den faktisk angriber #psykiatrien direkte : Mange / Store Edderkopper findes og meget mere.

Desværre kan jeg ikke mere holde disse ting på venskablig basis, men må ud med det..det siver i væggene og andre ting sker i min ellers helt rolige omgivelser der som regel giver en form for Buddha rolighed omkring til mine medborgere.

Psykiatrien er/har desværre fejlet på denne punkt, da læger og medhjælper beskæftiger sig med hvad der er logisk og giver signaler fra sig og sender impulser tilbage. Lægens bor er baseret på "Hvad vi allerede har mødt og kalder det hverdag allround og ikke af ~ hemmelige x-files lignende ting vi ikke har styr på.

Disse ting (edderkopper etc.)er skabt sikkert uden for Jordens logiske struktur vi får at vide i skolen og i de videre klasser, så det har lægerne ikke haft en chance for at lære, så er det sagt.

hvad skal vi så med den pille, og hvor forsvinder de hen disse ....krybdyr så, tjaaa....de er jo ikke til at se,hvor er de så, tjaaa...og hvad bliver de brugt til...der må jeg melede pas , det ved jeg faktisk ikke...men vil helst ikke finde mig midt i denne klynge af ...uaaahh



Jamen hvor møder Lise så disse edderkopper der kravler op ad hendes ben og kysser hendes kind 8-O...

Det er i en anden lokale end hendes hjem, men det ligner hendes hjem på en prik, men den KAN være en smule mindre eller større eller dørene kan være en smule til højre eller venstre.

Aha er der så nogen der måske tænker, så hun bliver slæbt op på en UFO der har lavet en rum der ligner hendes.

UFOER har ikke noget at gøre med dette....det er en form for anden virkelighed eller andre regler der florerer der hvor Lise der har en psykose florerer. Hvis man bare vil opføre sig som normalt der ja, så vil man måske krydse nogen "love" der får hende måske til at falde.

Mange mange denne form for anden virkelighed og platform, skabes af en højere "lufttryk eller atmosfærisk tryk" og tit er der en anden form for lys...der så transporterer Lise til denne anden virkelighed.

Der er ingen garanti for hvornår Lise kommer tilbage men i de fleste

tilfælde skulle personen komme tilbage...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar